Allt om oss på City Sthlm Måleri AB

För dig som är ute efter en målerifirma som erbjuder ett professionellt resultat varje gång är vi det självklara valet på City Sthlm Måleri AB. Vi är en firma som inte enbart har erfarenhet, men också anställda som har en bred kompetens. Vår firma har under åren utfört många måleriarbeten för både privatpersoner, företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och industrier. Ring oss för att få veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig.

Medarbetare som arbetar för våra kunder

Att vara serviceinriktade är viktigt för oss och vi tror på att alltid erbjuda en personlig service. Vi arbetar med dig för att uppnå det resultat du önskar och lyssnar alltid på dig. Att anlita oss kommer heller inte med några risker då vi på City Sthlm Måleri AB erbjuder en garanti på det arbete som vi utför. Våra medarbetare är vänliga, kompetenta och har en lång erfarenhet av att jobba inom måleribranschen.

Varför du borde välja oss?

Anledningen till att vi är ett självklart val för många är för att vi inte enbart erbjuder en hög kvalitet och en bra service utan också att vår firma erbjuder ett bra pris. Vi tycker det är viktigt att våra kunder vet priset redan från början och att det aldrig tillkommer några dolda kostnader. Vi på City Sthlm Måleri AB erbjuder alltid en kostnadsfri offert för våra kunder. Glöm heller inte bort att ROT-avdraget på 30% av arbetskostnaden gäller för privatpersoner.