Hur våra målare kan hjälpa dig

Oavsett vad för sorts behov du har av en målare kan vi hjälpa dig. Vi är en firma som erbjuder en stor rad av tjänster för att erbjuda det bästa för våra kunder. Alla våra medarbetare sätter kunden först och är väldigt serviceinriktade. Vi ser projektet som ett samarbete mellan dig och oss där vi anpassar våra tjänster till ditt unika behov. 

Tjänsterna vi erbjuder

Vi erbjuder ett stort utbud av måleritjänster som dina lokala målare. För oss är det viktigt att erbjuda en bred kompetens på det vi gör och att alltid vara tillgängliga för våra kunder. Som dina målare kan vi hjälpa dig med:

Fasadmålning: Att måla om huset är ett stort projekt och det är även viktigt att förstå hur fasadmålning fungerar. Vi kan utföra alla sorters av fasadmålningar oavsett vad du har för fasad. 

Invändig Målning: Vi kan utför all sorts av invändig målning i olika utrymmen. Du bestämmer hur du vill att resultatet ska bli och vi ser till att det sker. Vi har den rätta kunskapen och verktygen för ett resultat av hög kvalitet. 

Tapetsering: Om du vill tapetsera är vi firman för dig och vi kan hjälpa dig att få det gjort på ett professionellt sätt. 

Prisvärda tjänster med hög kvalitet 

Vi erbjuder ett bra pris på våra tjänster och för privatpersoner gäller också ROT-avdraget på 30 % av arbetskostnaden. Ring eller maila oss gärna så vi kan komma vidare till nästa steg. Du blir alltid erbjuden en kostnadsfri offert för våra tjänster.